megamin megamin

Megamin
- 20%
Megamin Activ

Megamin Activ


TRANSPORT GRATUIT

PRET: 225 Lei
PRET: 180 Lei

* pretul contine TVA


Comanda
Megamin Activ

180 capsule

Megamin Activ - Zeolit 100% Natural activat tribomencanic si procesat cu ajutorul Nanotehnologiei.

Zeolitul - mineral de origine vulcanica - poseda calitati extraordinare de detoxifiere a organismului, eliminarea toxinelor si metalelor grele.
Zeolitul natural se formeaza prin interactiunea dintre lava vulcanilor si apa marilor sau oceanelor.
Exista mai multe tipuri de zeoliti, insa ceea ce face diferenta intre ei, este structura si proprietatile acestuia. Cel mai indicat in medicina umana este zeolitul clinoptilolit activat.
Diferenta intre producatori de zeolit se face prin tehnologia folosita pentru procesarea acestui mineral.
Panaceo Austria a investit mereu in produse 100% naturale, identificarea substantelor biologice cele mai puternice in prevenirea maladiilor secolului si in tehnologia de ultima generatie - NANOTEHNOLOGIA.
Nanotehnologia este un proces tehnologic costisitor insa foarte eficient deoarece pastreaza intacte calitatile zeolitului clinoptilolit si acestea nu se deterioreaza in momentul procesari.
Prelucrarea zeolitului cu ajutorul Nanotehnologiei - proces patentat in Germania - garanteaza calitatea si eficacitatea acestuia.

Megamin Activ contine zeolitul clinoptilolit cel mai pur - cristalele acestuia au forma lamelara si s-a dovedit a fi cel mai indicat mineral adjuvant cu aplicar ein medicina naturista umana.
Megamin Activ cu un continut 100% natural de Zeolit activat prin nanotehnologie actioneaza in prima faza ca un burete ce absoarbe toxinele si metalele grele din organism, cand ajunge in tractul gastrointestinal se comporta ca o sita care filtreaza sangele si elibereaza ioni pozitivi de calciu si magneziu in intreg organismul.

Zeolitul recunoscut pe plan mondial pentru calitatile sale antioxidante.
Mediul natural in care traim, alimentatia din ce in ce mai procesata, apa, aduna in organismul nostru toxine. Organismul propriu produce toxine - deseuri celulare.
O solutie pentru imbunatatirea starii de sanatate, detoxifierea organsimului si prevenirea afectiunilor care ne afecteaza - oboseala, stresul, insomnia, bolile cardiovascualre, bolile ficatului, diabetul sau cancerul - este consumul regulat de Megamin Activ.
Zeolitul prelucrat cu ajutorul solutiei tehnologice de ultima generatie - nanotehnologia - este cel mai eficient produs cu actiune antioxidanta, produs natural ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism.
Avantajele detoxifierii cu Megamin Activ - Zeolit:
- imbunatatirea digestiei
- sustinerea si protejarea colonului
- elimina senzatia de colon iritabil
- eficient in tulburari renale
- efect hepatoprotector
- protejeaza rinichii si impiedica formarea calculiloro biliari si renali.

Conform declaratiilor Dr. Damir Zabcic, directorul Organizatiei Internationale pentru teste clinice cu Zeolit activat tribomecanic, s-a demonstrat calitatea puternic antioxidanta a mineralului natural dar si faptul ca acesta este de 10 ori mai puternic decat vitamina C sau E.
Asa cum am mentionat mai sus, Megamin Activ pe baza de zeolit activat tribomecanic este un produs eficient, 100% natural, care sustine activitatea intregului organsim si il protejeaza impotriva dezvoltarii diferitelor maladii precum cancerul, diabetul, osteoporoza sau poliartrita reumatoida.

Megamin Activ pe baza de zeolit procesat cu ajutorul nanotehnologiei, adjuvantul perfect in tratamentul diabetului.
Conform studiilor stiintifice si clinice efectuate de specialistii Panaceo Austria, s-a demontrat eficacitatea uimitoare a zeolitului in detoxifierea organimului, eliminarea efectelor nocive provocate de radicalii liberi si protejarea celulelor B din pancreas. Astfel cu tratamentul cu Megamin Activ, vom proteja tesutul pancreatic si celulele B responsabile de producere insulinei.
Zeolitul activat este un antioxidant puternic celulo-enzimatic care determina o inalta selectivitate a absorbtiei glucozei in sange.

Megamin Activ - Zeolit clinoptilolit activat tribomecanic - produsul ideal in combaterea si prevenirea afectiunilor tumorale.
Maladia secolului nostru este cancerul. Lupta impotriva acestei boli necrutatoare a dus la realizarea celor mai eficiente produse naturiste, cu efect puternic antioxidant si care protejeaza structura ADN.
Cancerul se dezvolta in principal datorita hiperaciditatii organismului. Cand sangele devine foarte acid, corpul va depozita substante tot acide, pentru a mentine caracterul alcalin al sangelui. In zonele unde creste aciditatea si scade pH-ul, celulele mor transformandu-se in deseuri organice acide. Dupa cum stim, celulele canceroase traiesc, se hranesc si se dezvolta in mediul acid.
Zeolitul neutralizeaza pH- ul si distruge in acest fel mediul de dezvoltare al celulelor canceroase.

Tratamentul cu Megamin Activ inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si reduce dimensiunea formatiunilor tumorale.
Megamin Activ prin efectul sau imunostimulator, este adjuvantul perfect in cazul persoanelor care urmeaza terapii alternative - chimioterapie, citostatice, radioterapie.
- reduce reactiile negative ale terapiilor complementare
- potenteaza calitatile tratametnului, acesta devenind unul mai eficient
- intareste sitemul imunitar
- reduce senzatia de slabiciune, greata
- reda pofta de mancare
- reduce durerile organsimului in timpul acestor terapii

Alte boli provocate de hiperaciditatea organsimului:
- osteoporoza - creste absorbtia calciului datorita concentratiei mari de calciu si magneziu
- poliartrita reumatoida
O alta calitate a zeolitului - reducerea proceselor de oxidare in organism.

Tratamentul cu Megamin Activ este indicat in cure de 3 luni - pentru intretinere si cure de 4-6 luni minim in cazul afectiunilor cronice.
MEGAMIN ACTIV este un supliment natural care contine ZEOLIT si DOLOMIT, ambele minerale prelucrate prin activare tribomecanica, procedeu denumit  NANOTEHNOLOGIE.

STUDII DE UTILIZARE
CANCER
In scopuri medicale, primele cercetari au fost efectuate in 1997 la Facultatea de Tehnologie Alimentar si Biotehnologie, apoi la Institutul Boskovic Rudjer din Zagreb. La cercetari s-au implicat mai multe spitale: spitalul Villach din Austria, spitalul din Leobena. Rezultatele obtinute in urma testelor pe pacienti voluntari au fost uimitoare, fapt ce a facut implicarea mai multor institutii de cercetare sa se implice in acest proiect amplu de prevenire a bolilor si restabilirea sanatatii pacientilor bolnavi de diferite afectiuni cronice grave.
In SUA, s-au realizat studii pe pacienti cu carcinom. Rezultatele obtinute in urma tratamentului cu Megamin Activ au fost intersante. La toti pacientii cu cancer de prostata, cancer de ficat, cancer intestinal si cancer pulmonar (inclusiv cele in faza terminala) a existat o imbunatatire a parametrilor hematologici si biochimici.
Cercetatorii sustin ca schimbarea pH-ului in jurul celulelor canceroase, respectiv scaderea aciditatii in celulele tumorale, poate avea un efect antitumoral.
Megamin Activ participa catalitic al descompunerea agentilor tumorali.
In Croatia, tratamentul cu Megamin Activ a fost aplicat pacientilor cu cancer de col uterin, metastaze osoase, cancer pancreatic si cancer cu metastaze  intestinale - starea acestora imbunatatindu-se considerabil.
La spitalul privat Villach din Austria, zeolitul activat se utilizeaza in tratamentul multor tumori maligne de origini diverse: carcinom de colon, carcinom bronsic, mastocarcinom, tumori ovariene, carcinom pancreatic, carcinom hepatocelular.

Efectele zeolitului au fost foarte evidente, in cazul pacientilor cu tumori care au urmat si un tratament complementar - chimioperapie, radioterapie -, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administrarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent si tonic in multe boli grave. In tratamentul cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi adanc in structura tip “cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism.

AFECTIUNI ALE FICATULUI
Ficatul indeplineeste peste 500 de functii vitale in organsimul nostru.
Toxinele din sange sunt transportate la nivelul ficatului unde sunt procesate si distruse.
Alimentele sunt transformate in nutrienti.
Ficatul este responsabil de controlul nivelului glicemiei din sange, hormonilor si proteinelor.
Bolile ficatulu pot distruge iremediabil actiitatea acestuia si viata ne este pus ain pericol.
De la o simpla infectie se poate ajunge la insuficienta hepatica.
Boala cea mai frecvent intalnita, care afecteaza buna functionarea a acestuia si ne pune sanatatea in pericol, este HEPATITA - inflamatie provocata de virusi. Alte complicatii sunt aduse de hepatita virala, hepatita B, hepatita C care netratate corespunzator si al timp pot provoca ciroza sau cancerul hepatic.
Zeolitul cu actiunea sa puternic antioxidanta si detoxifianta, elimina metalele grele din organsim si sustine functionarea optima a ficatului. Este cel mai indicat hepatoprotector natural. In urma unui tratament de sase saptamani de administrare a cate 6 capsule pe zi de Megamin Activ, dispare oboseala si flatulenta si se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT si bilirubina.
Megamin Activ are o actiune benefica in hepatitele virale de tip B si C, in cazul cirozei, cand se ajunge la o recuperare evidenta a simptomelor legate de ascita.
Ascita reprezinta acumularea de lichid in abdomen, principala cauza fiind ciroza hepatica. Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, Megamin Activ reduce semnificativ procesul de aparitie a fibrozei hepatice, care este responsabila de presiunea creata in vena porta si, implicit, de aparitia lichidului de ascita. Cu ajutorul zeolitului prelucra prin naotehnologie, procesul de regenerare a celulei hepatice este mai rapid, ajutand astfel organismul sa economiseasca energia pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse.

OSTEOPOROZA, POLIARTRITA REUMATOIDA
Asa cum v-am prezentat mai sus, hiperaciditatea sangelui si implicit a unor parti din corpul nostru, poate provoca boli cronice grave - reumatismul, arteroscleroza, osteoporoza, cancer, guta.
Cand organsimul devine acid, corpul nostru disloca din sistemul osos, par, unghii si dantura, calciu pentru a neutralizarea acizilor puternici, rezultand un acid mai slab. Excesul de aciditate forteaza organsimul sa ia mai multe minerale alcaline calciu, magneziu, sodiu si potasiu de la organele vitale si sistemul osos pentru a neutraliza acizii si a-i elimina din organsim.
Osteoporoza si poliartrita reumatoida sunt afectiuni cauzate de aportul insuficient de calciu.
Megamin Activ pe baza de zeolit si dolomit activate tribomecanic, elibereaza in organsim ioni de calciu si magnesiu si suplimenteaza cantitatea necesara organsimului pentru o functionare optima. Mai mult, acesta are proprietatea de a neutraliza pH-ul si astfel previne aparitai bolilor mentionate mai sus. Actioneaza direct asupra cauzei bolii.

Toxinele acumulate in organism in urma tratamentelor alopate sunt eliminate din organism, astfel Megamin protejeaza imporiva oxidarii celulare, prevenind totodata si aparitia distrofiei musculare.

Megamin Activ:
- are efect detoxifiant
- are efect antioxidant
- reduce actiunea nociva a radicalilor liberi
- sustine activitatea sistemului imunitar si combate aparitia bolilor cronice - hepatita B, hepatita C
- stabileste echilibrul fiziologic al organsimului
- elimina metalele grele din organsim
- creste capacitatea organsimului de aparate impotriva virusilor, bacteriilor, parazitilor
- elibereaza in intreg organsimul ioni de calciu si magneziu
- adjuvant in diabetul zaharat
- adjuvant in caz de osteoporoza sau poliartrita
- antitumoral - cancer de piele, cancer de col uterin, cancer la san, cancer ovarian, cancer de prostata, cancer al ficatului, cancer intestinal si cancer de colon, cancer al vezicii urinare, cancer pulmonar
- heaptoprotector - hepatia b, hepatia c, ciroza hepatica, cancer hepatic
- prevene si trateaza constipatia
- igienizeaza colonul si previne afectiunile acestuia - colon iritabil, tulburari renale
- imbunatateste digestia
- ideal in tratamentul diabetului
- previne aparitia osteoporozei si poliartritei. Poate fi folosit in tratamentul adjuvant al tulburarilor reumatice, inclusiv sciatica, discopatie, spondiloza, artita si artrita reumatoida
- are efect benefic in cazul ulcerului duodenal,
- sustine functionarea optima a sistemului digestiv
- regleaza activitatea glandelor endocrine, in special a ganglionilor limfatici
- eficient in afectiuni ale sistemului nervos central - epilepsie, schizofrenie, boala Alzheimer si Parkinson, depresie, nevroza si insomnie
- are efect tonic asupra intregului organsim, sustine persoanele care depun efort fizic si psihic intens

MEGAMIN ACTIV (180 capsule de 500mg)
Megamin Activ este un produs cu administrare pe cale orala. Este destinat absorbtiei si eliminarii intr-un mod selectiv a substantelor daunatoare si toxice din tractul gastrointestinal reducand astfel absorbtia lor in organism.
Substanta activa
Substanta activa principala a produsului Megamin Activ este mineralul vulcanic natural numit zeolit–clinoptilolit, prelucrat prin Nanotehnologie, denumit stiintific aluminosilicat
Zeolitul are o mare capacitate de absorbtie si de retinere a compusilor moleculari de mici dimensiuni precum microtoxinele. Acestea sunt retinute in structura tip “cusca” a zeolitului pana la eliminarea lor din organism. Actioneaza ca un excelent neutralizator de PH, reduce formarea de noi specii de oxigen reactiv, reducand radicalii liberi cu 20%. Zeolitul schimba cationii liberi de Na, Ca, Mg, cu metalele grele din organism.
Metoda de prelucrare – tehnologie NANO.
Compozitie
O capsula contine: zeolit activat 375mg, dolomit activat 125mg
Indicatii terapeutice
Detoxifierea organismului, intoxicatii cu metale grele (plumb, mercur cadmiu, arsen).
Se foloseste ca adjuvant in diabetul zaharat.
Adjuvant in infectii virale si bacteriene de orice tip.
Adjuvant in terapia anticancer. Se imbunatateste considerabil toleranta la tratamentul chimioterapic.
Adjuvant in boli provocate de hiperaciditate in organism ca de ex. Osteoporoza, poliartrita reumatoida
Este un excelent hepatoprotector in infectiile hepatice cu virus B sau C.
Adjuvant in distrofii musculare.
Intareste sistemul imunitar.
Datorita proprietatii sale de neutralizare a radicalilor liberi zeolitul activat din Megamin Activ are un rol important in combaterea stresului oxidativ si a celor peste 200 de maladii care au drept cauza reactiile de oxidare provocate de radicalii liberi.
Calciul si Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal si este necesar si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. In plus, Calciul contribuie la functionarea normal a sistemului imunitar si la o neuritransmisie normal, iar Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la functionarea normal a sistemului nervos si muscular.
Atentionari
Acest produs nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si variata!

Mod de administrare
Minim 2 capsule de 3 ori pe zi, tinand cont sa existe un interval de min 1/2 ora intre administrarea de zeolit si alt tratament alopat.

Doza Preventiva poate fi de 6-9 cps/zi  si se poate administra ca adjuvant in caz de diabet, guta, detoxifiere sau pentru intretinerea sanatatii.

In cazul afectiunilor medii doza zilnica se poate creste pana la 10-12 capsule/zi

In cazul afectiunilor tumorale, Megamin Activ se poate administra ca adjuvant in doza de 15 -20 capsule/zi

In cazul altor afectiuni  - boli hepatice, ciroza, infectii virale - Megamin Activ in calitate de adjuvant se poate administra in doza de 12-15 capsule/zi 


Precautii
Nu se administreaza femeilor insarcinate, sau care alapteaza. La pacientii cu insuficienta renala acuta sau cronica, precum si celor care fac dializa, se recomanda, in timpul administrarii produsului, un control atent al nivelului de potasiu. Tratamentul cu zeolit se va intrerupe cu doua zile inainte de inceperea chimioterapiei si se va relua la doua zile dupa terminarea chimioterapiei.
Conditii de pastrare
A se pasta la loc uscat, la temperatura camerei.
Produsul Megamin Activ este notificat cu nr. AA 6386/2013, SNPMAPS.

Megamin Activ - compozitie
Contine - 75% zeolit si 25% dolomit (Calciu si Magneziu)
Sursa de zeolit – Lepoglava, Croatia
Metoda de productie – nanotehnologie
Ambalare - 180 capsule de 500mg - Cutie de carton
Administratre 
3-6 capsule / zi cu multa apa
Doza se poate creste in functie de recomandari si starea pacientului
Cod: M001

PRODUCATOR
TRIBOMIN LTD, OSIJEK, CROATIA
Pretul produsului este 40 Euro.
Pretul in LEI pentru acest produs se va calcula la cursul BNR din data emiterii facturii

 0 comentarii pentru Megamin Activ
Nu exista comentarii pentru Megamin Activ.
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Megamin Activ


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):