megamin megamin

Megamin
- 20%
Megamin Activ Pulbere

Megamin Activ Pulbere


PRET: 226.38 Lei
PRET: 180 Lei

* pretul contine TVA


Comanda
Megamin Activ Pulbere

125 grame

Megamin Activ pulbere contine  Zeolit 100% Natural activat tribomencanic si procesat cu ajutorul Nanotehnologiei.  In eficienta detoxifierii organismului cu zeolit - Megamin Activ pulbere, conteaza foarte mult calitatea zeolitului. Prelucrarea zeolitului prin Nanotehnologie - proces tehnologic patentat in Germania,  GARANTEAZA un grad maxim de eficacitate a zeolitului.

Dupa cum stim, Zeolitul  este un mineral de origine vulcanica ce poseda calitati extraordinare de detoxifiere a organismului, eliminarea toxinelor si metalelor grele.
Exista mai multe tipuri de zeoliti, insa ceea ce face diferenta intre ei, este structura si proprietatile acestuia. Cel mai indicat in medicina umana este zeolitul clinoptilolit activat. 
Diferenta intre producatorii de zeolit se face prin tehnologia folosita pentru procesarea acestui mineral. Astfel Panaceo Austria a investit mereu in produse 100% naturale, identificarea substantelor biologice cele mai puternice in prevenirea maladiilor secolului si in tehnologia de ultima generatie - NANOTEHNOLOGIA
Nanotehnologia este un proces tehnologic costisitor insa foarte eficient deoarece pastreaza intacte calitatile zeolitului clinoptilolit si acestea nu se deterioreaza in momentul procesari.
Prelucrarea zeolitului cu ajutorul Nanotehnologiei - proces patentat in Germania - garanteaza calitatea si eficacitatea acestuia.

Megamin Activ Pulbere contine zeolitul clinoptilolit cel mai pur - cristalele acestuia au forma lamelara si s-a dovedit a fi cel mai indicat mineral adjuvant cu aplicare in medicina naturista umana. Megamin Activ cu un continut 100% natural de Zeolit activat prin nanotehnologie actioneaza in prima faza ca un burete ce absoarbe toxinele si metalele grele din organism, cand ajunge in tractul gastrointestinal se comporta ca o sita care filtreaza sangele si elibereaza ioni pozitivi de calciu si magneziu in intreg organismul.

Zeolitul  din Megamin Activ recunoscut pe plan mondial pentru calitatile sale antioxidante.

Megamin activ Basic Powder 125  gr, este de asemenea un produs cu administrare pe care orala, destinat absorbtiei si eliminarii selective a substantelor toxice din organism, de la nivelul tractului gastro intestinal  reducand astfel prin principiile sale active, absorbtia lor in organism.

Avantajele detoxifierii cu Megamin Activ Basic Powder - Zeolit:
- imbunatatirea digestiei
- sustinerea si protejarea colonului
- elimina senzatia de colon iritabil
- eficient in tulburari renale
- efect hepatoprotector
- protejeaza rinichii si impiedica formarea calculilor biliari si renali.

Substanta activa a produsului este mineralul vulcanic - zeolit - clinoptilolit prelucart cu ajuterul tehnologiei de inalta calitate. Capacitatea mare de absorbtie si de retinere in structura sa a compusilor moleculari de mici dimensiuni precum microtoxinelor. Retinute in structura sa actioneaza ca un neutralizator de pH, reduce formarea de noi specii de oxigen reactiv si implicit actiunea radicalilor liberi cu pana la 20%. Actionand benefic la nivelul celulelor, are capacitatea de a schimba cationii liberi de Na, Ca, Mg cu metalele grele din organism.

Conform declaratiilor Dr. Damir Zabcic, directorul Organizatiei Internationale pentru teste clinice cu Zeolit activat tribomecanic, s-a demonstrat calitatea puternic antioxidanta a mineralului natural dar si faptul ca acesta este de 10 ori mai puternic decat vitamina C sau E.
Asa cum am mentionat mai sus, Megamin Activ pe baza de zeolit activat tribomecanic este un produs eficient, 100% natural, care sustine activitatea intregului organsim si il protejeaza impotriva dezvoltarii diferitelor maladii precum cancerul, diabetul, osteoporoza sau poliartrita reumatoida.

Megamin Activ - Zeolit clinoptilolit activat tribomecanic - produsul ideal in combaterea si prevenirea afectiunilor tumorale.

Maladia secolului nostru este cancerul. Lupta impotriva acestei boli necrutatoare a dus la realizarea celor mai eficiente produse naturiste, cu efect puternic antioxidant si care protejeaza structura ADN.
Cancerul se dezvolta in principal datorita hiperaciditatii organismului. Cand sangele devine foarte acid, corpul va depozita substante tot acide, pentru a mentine caracterul alcalin al sangelui. In zonele unde creste aciditatea si scade pH-ul, celulele mor transformandu-se in deseuri organice acide. Dupa cum stim, celulele canceroase traiesc, se hranesc si se dezvolta in mediul acid.
Zeolitul neutralizeaza pH- ul si distruge in acest fel mediul de dezvoltare al celulelor canceroase.

Tratamentul cu Megamin Activ inhiba dezvoltarea celulelor canceroase si reduce dimensiunea formatiunilor tumorale.
Megamin Activ prin efectul sau imunostimulator, este adjuvantul perfect in cazul persoanelor care urmeaza terapii alternative - chimioterapie, citostatice, radioterapie. 
- reduce reactiile negative ale terapiilor complementare
- potenteaza calitatile tratametnului, acesta devenind unul mai eficient
- intareste sitemul imunitar
- reduce senzatia de slabiciune, greata
- reda pofta de mancare
- reduce durerile organsimului in timpul acestor terapii

Alte boli provocate de hiperaciditatea organsimului:
osteoporoza - creste absorbtia calciului datorita concentratiei mari de calciu si magneziu
- poliartrita reumatoida
O alta calitate a zeolitului - reducerea proceselor de oxidare in organism.

Tratamentul cu Megamin Activ este indicat in cure de 3 luni - pentru intretinere si cure de 4-6 luni minim in cazul afectiunilor cronice.
MEGAMIN ACTIV este un supliment natural care contine ZEOLIT si DOLOMIT, ambele minerale prelucrate prin activare tribomecanica, procedeu denumit  NANOTEHNOLOGIE.

STUDII DE UTILIZARE
CANCER
In scopuri medicale, primele cercetari au fost efectuate in 1997 la Facultatea de Tehnologie Alimentar si Biotehnologie, apoi la Institutul Boskovic Rudjer din Zagreb. La cercetari s-au implicat mai multe spitale: spitalul Villach din Austria, spitalul din Leobena. Rezultatele obtinute in urma testelor pe pacienti voluntari au fost uimitoare, fapt ce a facut implicarea mai multor institutii de cercetare sa se implice in acest proiect amplu de prevenire a bolilor si restabilirea sanatatii pacientilor bolnavi de diferite afectiuni cronice grave.
In SUA, s-au realizat studii pe pacienti cu carcinom. Rezultatele obtinute in urma tratamentului cu Megamin Activ au fost intersante. La toti pacientii cu cancer de prostata, cancer de ficat, cancer intestinal si cancer pulmonar (inclusiv cele in faza terminala) a existat o imbunatatire a parametrilor hematologici si biochimici.
Cercetatorii sustin ca schimbarea pH-ului in jurul celulelor canceroase, respectiv scaderea aciditatii in celulele tumorale, poate avea un efect antitumoral.
Megamin Activ participa catalitic al descompunerea agentilor tumorali.
In Croatia, tratamentul cu Megamin Activ a fost aplicat pacientilor cu cancer de col uterin, metastaze osoase, cancer pancreatic si cancer cu metastaze  intestinale - starea acestora imbunatatindu-se considerabil.
La spitalul privat Villach din Austria, zeolitul activat se utilizeaza in tratamentul multor tumori maligne de origini diverse: carcinom de colon, carcinom bronsic, mastocarcinom, tumori ovariene, carcinom pancreatic, carcinom hepatocelular.

Efectele zeolitului au fost foarte evidente, in cazul pacientilor cu tumori care au urmat si un tratament complementar - chimioperapie, radioterapie -, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administrarea de zeolit, motiv pentru care zeolitul trebuie privit ca un adjuvant excelent si tonic in multe boli grave. In tratamentul cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi adanc in structura tip “cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism.

AFECTIUNI ALE FICATULUI
Ficatul indeplineeste peste 500 de functii vitale in organsimul nostru. 
Toxinele din sange sunt transportate la nivelul ficatului unde sunt procesate si distruse. 
Alimentele sunt transformate in nutrienti.
Ficatul este responsabil de controlul nivelului glicemiei din sange, hormonilor si proteinelor.
Bolile ficatulu pot distruge iremediabil actiitatea acestuia si viata ne este pus ain pericol.
De la o simpla infectie se poate ajunge la insuficienta hepatica.
Boala cea mai frecvent intalnita, care afecteaza buna functionarea a acestuia si ne pune sanatatea in pericol, este HEPATITA - inflamatie provocata de virusi. Alte complicatii sunt aduse de hepatita virala, hepatita B, hepatita C care netratate corespunzator si al timp pot provoca ciroza sau cancerul hepatic.
Zeolitul cu actiunea sa puternic antioxidanta si detoxifianta, elimina metalele grele din organsim si sustine functionarea optima a ficatului. Este cel mai indicat hepatoprotector natural. In urma unui tratament de sase saptamani de administrare a cate 6 capsule pe zi de Megamin Activ, dispare oboseala si flatulenta si se reduc considerabil valorile GOT, GPT, Gama GT si bilirubina.
Megamin Activ are o actiune benefica in hepatitele virale de tip B si C, in cazul cirozei, cand se ajunge la o recuperare evidenta a simptomelor legate de ascita. 
Ascita reprezinta acumularea de lichid in abdomen, principala cauza fiind ciroza hepatica. Prin actiunea sa de neutralizare a radicalilor liberi, precum si a capacitatii de preluare a toxinelor, Megamin Activ reduce semnificativ procesul de aparitie a fibrozei hepatice, care este responsabila de presiunea creata in vena porta si, implicit, de aparitia lichidului de ascita. Cu ajutorul zeolitului prelucra prin naotehnologie, procesul de regenerare a celulei hepatice este mai rapid, ajutand astfel organismul sa economiseasca energia pe care ar fi consumat-o pentru procesele de regenerare a structurilor celulare distruse.

OSTEOPOROZA, POLIARTRITA REUMATOIDA
Asa cum v-am prezentat mai sus, hiperaciditatea sangelui si implicit a unor parti din corpul nostru, poate provoca boli cronice grave - reumatismul, arteroscleroza, osteoporoza, cancer, guta.
Cand organsimul devine acid, corpul nostru disloca din sistemul osos, par, unghii si dantura, calciu pentru a neutralizarea acizilor puternici, rezultand un acid mai slab. Excesul de aciditate forteaza organsimul sa ia mai multe minerale alcaline calciu, magneziu, sodiu si potasiu de la organele vitale si sistemul osos pentru a neutraliza acizii si a-i elimina din organsim.
Osteoporoza si poliartrita reumatoida sunt afectiuni cauzate de aportul insuficient de calciu.
Megamin Activ pe baza de zeolit si dolomit activate tribomecanic, elibereaza in organsim ioni de calciu si magnesiu si suplimenteaza cantitatea necesara organsimului pentru o functionare optima. Mai mult, acesta are proprietatea de a neutraliza pH-ul si astfel previne aparitai bolilor mentionate mai sus. Actioneaza direct asupra cauzei bolii.

Toxinele acumulate in organism in urma tratamentelor alopate sunt eliminate din organism, astfel Megamin protejeaza imporiva oxidarii celulare, prevenind totodata si aparitia distrofiei musculare.

Megamin Activ:
- are efect detoxifiant
- are efect antioxidant
- reduce actiunea nociva a radicalilor liberi
- sustine activitatea sistemului imunitar si combate aparitia bolilor cronice - hepatita B, hepatita C
- stabileste echilibrul fiziologic al organsimului
- elimina metalele grele din organsim
- creste capacitatea organsimului de aparate impotriva virusilor, bacteriilor, parazitilor
- elibereaza in intreg organsimul ioni de calciu si magneziu
- adjuvant in diabetul zaharat
- adjuvant in caz de osteoporoza sau poliartrita
- antitumoral - cancer de piele, cancer de col uterin, cancer la san, cancer ovarian, cancer de prostata, cancer al ficatului, cancer intestinal si cancer de colon, cancer al vezicii urinare, cancer pulmonar 
- heaptoprotector - hepatia b, hepatia c, ciroza hepatica, cancer hepatic
- prevene si trateaza constipatia
- igienizeaza colonul si previne afectiunile acestuia - colon iritabil, tulburari renale
- imbunatateste digestia
- ideal in tratamentul diabetului
- previne aparitia osteoporozei si poliartritei. Poate fi folosit in tratamentul adjuvant al tulburarilor reumatice, inclusiv sciatica, discopatie, spondiloza, artita si artrita reumatoida
- are efect benefic in cazul ulcerului duodenal, 
- sustine functionarea optima a sistemului digestiv
- regleaza activitatea glandelor endocrine, in special a ganglionilor limfatici
- eficient in afectiuni ale sistemului nervos central - epilepsie, schizofrenie, boala Alzheimer si Parkinson, depresie, nevroza si insomnie
- are efect tonic asupra intregului organsim, sustine persoanele care depun efort fizic si psihic intens

Compozitie 
 zeolit activat 111.5g, calciu 180mg , magneziu 90 mg

Indicatii terapeutice
Detoxifierea organismului, intoxicatii cu metale grele (plumb, mercur cadmiu, arsen).
Se foloseste ca adjuvant in diabetul zaharat.
Adjuvant in infectii virale si bacteriene de orice tip.
Adjuvant in terapia anticancer. Se imbunatateste considerabil toleranta la tratamentul chimioterapic.
Adjuvant in boli provocate de hiperaciditate in organism ca de ex. Osteoporoza, poliartrita reumatoida 
Este un excelent hepatoprotector in infectiile hepatice cu virus B sau C. 
Adjuvant in distrofii musculare.
Intareste sistemul imunitar.
Datorita proprietatii sale de neutralizare a radicalilor liberi zeolitul activat din Megamin Activ Basic Bowder are un rol important in combaterea stresului oxidativ si a celor peste 200 de maladii care au drept cauza reactiile de oxidare provocate de radicalii liberi.
Calciul si Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal si este necesar si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. In plus, Calciul contribuie la functionarea normal a sistemului imunitar si la o neuritransmisie normal, iar Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii, precum si la functionarea normal a sistemului nervos si muscular.

Atentionari
Acest produs nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si variata!

Mod de administrare
Preventiv : 1 lingurita (2.5 -3 g) de 1-3 ori/zi inainte de masa. 1 lingurita este echivalentul a 6 capsule, astfel in functie de schema de administrare se creste doza pana la 3 lingurite /zi.
Pulberea se poate dizolva in sucuri naturale, ceai sau iaurt. Este usor de administrat si are un grad mai mare se asimilare in organism.
Afectiuni medii: 5-6 gr (2 lingurite/zi)
Formatiuni Tumorale: 8-10 gr(3-4 lingurite/zi)

Precautii
Nu se administreaza femeilor insarcinate, sau care alapteaza. La pacientii cu insuficienta renala acuta sau cronica, precum si celor care fac dializa, se recomanda, in timpul administrarii produsului, un control atent al nivelului de potasiu. Tratamentul cu zeolit se va intrerupe cu doua zile inainte de inceperea chimioterapiei si se va relua la doua zile dupa terminarea chimioterapiei.
Conditii de pastrare
A se pasta la loc uscat, la temperatura camerei. 
Produsul Megamin Activ este notificat cu nr. AA 6386/2013, SNPMAPS.

PRODUCATOR
TRIBOMIN LTD, OSIJEK, CROATIA
Pretul produsului este 40 Euro.
Pretul in LEI pentru acest produs se va calcula la cursul BNR din data emiterii facturii

 0 comentarii pentru Megamin Activ Pulbere
Nu exista comentarii pentru Megamin Activ Pulbere .
Daca ati consumat acest produs, va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra pentru a ajuta ceilalti utilizatori in alegerea produsului potrivit.

Adauga comentariu pentru Megamin Activ Pulbere


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):